Lanterns Villa Emerald

Overview

ID: #317
Price: £ 280.000
Type: Villa
Location: Esentepe
Bathrooms: 3
Bedrooms: 3-4
Area: 177m2
Rating:
5 (100%) 1 vote
5 (100%) 1 vote

Lanterns har utvecklats för att skapa en atomsfär av att leva i en by. Varje villa har en fantastisk utsikt över bergen på ena sidan och Medelhavet på den andra. I detta område kommer du att uppleva en känsla av rymd, vidsträckta vyer och lugn. Romantiska stigar som slingrar sig genom landskapet . The Lighthouse Spa och Restaurang ligger på det kommunala området med utsikt över den stora poolen . Detta beskriver drömmen om Lanterns.

Lanterns består av tre olika typer av lyxvillor. Låt dig fängslas av The Pearl , The Ruby och The Great Emerald . Husen är omgivna av stenmurar, välvda pelargångar , utan och innan . De levereras med stenbelagdagolv, trädörrar , helkaklade badrum , rymligt kök med skafferi . Det kommer att installeras en öppen spis i vardagsrummet, och du kan välja mellan flera modeller . Vardagsrummet är ljust och vänligt , med panoramafönster för optimal utsikt . Alla typer hus har stora öppna terrasser och balkonger .
The Great Emerald är en 3 sovrum (4 sovrum tillval) och 3 badrums villa med bedövande utsikt över havet och bergen, du kan ligga i poolen och njuta av utsikten över Besparmak bergen samt havet nedanför. Beläget på det lugna Lanterns området ligger den med närhet till lokala stränder och affärer och bara en kort bilfärd fran Korineum Golf & Country Club.